Syys-kevään tiistaiset djembesessiot alkavat 22.8.2017.
Varaa paikkasi ajoissa sillä ryhmät ovat mukavan pieniä, max 10 oppilasta/ryhmä.
Ilmoittaudu tästä linkistä
Lisätietoja ryhmistä tästä
Voit kysyä lisää Aakulta.

Uutena Luovuuspaja rummuilla: Djembemusiikki pelinä -tunnit, joissa herätetään oma luovuus ja afrikkalaiselle musiikille ominainen hauska vuorovaikutus:
Djembe luovuuspaja (aikuisille ja nuorille) ti klo 18.45-19.45 op. Oksanen UUSI
Länsiafrikkalainen rytmimusiikki herättää luovuuden ja rohkaisee uusiin hauskoihin avauksiin. Rytmit ovat loputtomien mahdollisuksien kenttä: kehitä luovuutta, kuuntelua, herkkyyttä sekä vuorovaikutustaitoja. Ohjelmassa mm. Acoustic Sound System -pelityökaluja, Paukepiiri-pedagogiikkaa sekä djembemusiikin soveltamista. Sopii kaikentasoisille soittajille sillä rytmiä ja ääntä lähestytään ennen kaikkea afrikkalaisen rytmin ytimen kautta – sosiaalisesta näkökulmasta.

Djembe alkeet (aikuisille ja nuorille) ti klo 16.30-17.30   op. Oksanen
Djemben soiton perusteissa soitetaan ensimmäisiä perinteisiä rytmejä ja tehdään perusharjoituksia. Tutustutaan soittimiin ja opitaan kuuntelemaan bassolinjaa sekä pitämään oma komppi. Perustekniikka- ja koordinaatioharjoitukset sekä afrikkalainen polyrytmiikka antavat avaimet uuteen mielenkiintoiseen maailmaan. Tule mukaan rytmin mukaansa tempaavan maailmaan! 430€/vuosi.

Djembe keskitaso (aikuisille ja nuorille) ti klo 19.45-20.45 op. Oksanen
Tarjolla uusia vaikeampia komppirytmejä, erityisiä bassorumpumelodioita, lauluja ja paljon afrikkalaista musiikkia syventävää asiaa. Harjoittelemme improvisaatiota ja perinteisiä sooloja sekä välikkeitä, aloituksia ja lopetuksia eri näkökulmista. Treenaamme soittamista eri nopeuksilla sekä laulamista ja soittamista samanaikaisesti. Nyt mennään tiukassa etukenossa kohti parempaa maailmaa! 430€/vuosi.

Djembe edistyneet (aikuisille ja nuorille) ti klo 17.30-18.30 op. Oksanen
Pro -ryhmä on tarkoitettu pidempään soittaneille ja tukevan musiikkikokemuksen omaaville opiskelijoille. Täällä syvennetään ja kehitetään edelleen polyrytmistä osaamista. Ohjelmassa mm. rytmin hallinta kaikissa tempoissa, itseilmaisu sooloissa ja soolovariaatioissa sekä rytmiperheiden omien sufflejen hallinta ja hyväksikäyttö. Afrikkalainen groove antaa loputtomasti iloa ja aina uutta tutkittavaa!

 
Share →