Opettajat, kasvattajat ja kaikki rytmistä kiinnostuneet! Paukepiiri ohjaajakoulutus alkaa Hämeenlinnassa. Tule mukaan inspiroitumaan rytmin loputtomista pedagogisista mahdollisuuksista. Painotamme opintosuunnitelmassa vuorovaikutustaitoja, ryhmän johtamista – hauskuutta unohtamatta!

Kurssista sanottua:

  • ​”P​aras kurssi ikinä​”​
  • “Olette muuttaneet ajatusmaailmaani, tuoneet uutta syvyyttä musiikin tekemiseen, musiikilliseen ajatteluun, toisen ihmisen ja ryhmän kohtaamiseen.”
  • “Olen saanut mahtavia rytmijuttuja omaan reppuuni vietäväksi ja jaettavaksi. Kiitos isosti!!!”
  • “Olette luoneet turvallisen ja sallivan ilmapiirin – siinä on ryhmän lysti olla, kasvaa ja kehittyä.”
  • “Hauskat sanarytmit, rytmikompit ja breikit ovat avanneet aivan uuden maailman musiikinopetukseeni – olen kokeillut vinkkejäsi luokassanin ja saanut niiden avulla aikaan ihanaa yhteissoittoa, iloa ja monta tähtihuippuhetkeä ​l​asten kanssa – kiitos!”
  • “Kiitos säkenöivästä ilmeestä, ilosta, energiasta ja leikkimielisyydestä. Erityiskiitos soittotekniikan opettamisesta ja mahdollisuudesta soittaa upeilla soittimilla – se oli valtava RIEMU”
  • “Olen saanut opetuksesta NIIN paljon voimaa ja uutta virtaa.. tosi monipuolista ja sopivan haastavaa.”
  • ​”​Kiitos hyvistä ilmaisuharjoituksista – ne auttoivat rentoutumaan ja ylipätään mahdollistivat ryhmämme luovuuden heräämisen.”
  • “Loitte ihanan sallivan ilmapiirin, oli helppo heittäytyä mukaan”
  • “Kävin tämä koulutuksen viime talvena ja oli kyllä aivan upea paketti, suosittelen lämpimästi!”
Lisätietoja kursseista:
Kurssipaikka: Seminaarin koulu, Hämeenlinna
Kurssikokonaisuuden järjestävät yhteistyössä Hämeen Kesäyliopisto, Musart, Djembepaja ja Talking Drum

Lue Opettaja -lehden artikkeli englanninopettaja Ritva Metson kokemuksista Paukepiiri ohjaajakoulutuksessa tästä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paukepiiri on kokonaiskasvun työkalu, joka maailmalla toimii kouluissa, kirkoissa ja yhteisöissä; missä on ihmisiä, joiden odotetaan selviävän yhdessä. Piiri tarkoittaa kommunikaation avaamista. Piiri kutsuu toimintaan. Paukepiirin voima on musiikissa ja rytmiikassa.

Paukepiirissä päästään kokemaan rummun, yhtyesoiton ja rytmiikan media yhdistettynä yhteisölliseen kasvuun ja kokonaisilmaisun kehittämiseen. Työtavan pohjana on Orff-pedagogiikan uusi tulkinta. Paukepiirissä voidaan hyödyntää liikettä, kehosoittimia, rytmiikan harjoitteita ja ääni-ilmaisua.

IMG_2400

 

Lämpimästi tervetuloa rytmipedagogiikan monipuoliseen maailmaan löytämään uusia työkaluja opetukseesi.

Share →