kiitettyyn Paukepiiri ohjaajakoulutukseen. Säästät selvää aikaa ja rahaa, sillä tasot I-III tapahtuvat tammi-kesäkuussa 2018. Peruskurssin voit nyt korvata etätehtävällä.
Toimi heti. Alla lisätiedot ja linkit myös eteenpäin jaettavaksi.
Hyvä opettaja, varhaiskasvattaja ja ryhmänohjaaja

Inspiroidu rytmin loputtomista mahdollisuuksista. Paukepiiri on kokonaiskasvun työkalu, joka toimii maailmalla kouluissa, päiväkodeissa ja kaikialla missä ihmiset toimivat yhdessä.
Paukepiirin rytmipedagogiikka kasvattaa sekä sosiaalisesti että taiteellisesti. Piirin voima avaa kommunikaation uudelle tasolle ja kutsuu mukaan hauskaan ohjattuun toimintaan. Paukepiirissä hyödynnät rummun rytmiä, liikettä, kehosoittimia, rytmiikan harjoitteita ja ääni-ilmaisua.
Työtavan pohjana ovat prosessilähtöisyys, länsiafrikkalaisen rytmiperinteen sosiaalinen nerokkuus ja viimeisin sosiaali- ja kognitiotieteellinen tutkimus. Rytmisten innovaatioiden lisäksi keskitymme vuorovaikutuksen ja ryhmän johtamisen kehittämiseen. Paukepiirin on kehittänyt Harri Setälä Arthur Hullin Drum Circlen pohjalta.

Koulutuksesta sanottua:

  • Paukepiiri muutti ajatusmaailmaani, toi uutta syvyyttä musiikin tekemiseen, musiikilliseen ajatteluun, toisen ihmisen ja ryhmän kohtaamiseen.”
  • “Olette luoneet turvallisen ja sallivan ilmapiirin – siinä on ryhmän lysti olla, kasvaa ja kehittyä.”
  • “Paras kurssi ikinä!”

Paukepiiri ohjaajakoulutus alkaa tammikuussa Hämeenlinnassa poikkeuksellisesti suoraan taso I:lla. Painotamme opintosuunnitelmassa vuorovaikutustaitoja ja ryhmän johtamista – hauskuutta unohtamatta!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Tasot IIII 19.01. – 19.6.2018 (yhteensä 15 op).

Ilmoittautuminen 8.1.2018 mennessä. Lisätiedot numerosta 045 655 55 58 ja paja@djembepaja.fi ja Hämeen kesäyliopisto hilma.lehtonen@hame.fi

Kouluttajat:
FM, rytmikouluttaja Aakusti Oksanen, Djembepaja
PsM, valmentaja Mariann Nagatsu, Talking Drum
Kurssikokonaisuus on Hämeen Kesäyliopiston järjestämä yhteistyössä DjembepajanTalking Drumin ja Harri Setälän kanssa. Kurssikokonaisuus järjestetään Hämeenlinnassa Seminaarin koulun tiloissa.
Lisäksi:
  • Opettaja-lehden artikkeli Paukepiirin soveltamisesta koulutyöhön tästä

Share →