Ota rytmi käyttöösi!

Oletko opettaja, ryhmänohjaaja, kasvattaja, terapeutti…?

 

Paukepiiri on pedagoginen rytmityökalu. Sillä motivoit ryhmäsi oppimaan ja löytämään uutta. Metodi toimii kaikkialla missä on ihmisiä!

 

Paukepiiristä saat uusia työkaluja ryhmän ohjaamiseen ja motivoimiseen. Tätä kokemuksellista metodia sovellat juuri sillä alalla tai sillä tavalla kun itse haluat ja tarvitset.

 

Liitteenä Paukepiiri ohjaajakoulutus 2021 esite.

 

Lisää koulutuksesta:

Koulutuksesta sanottua:

  • “Hieno matka huippuammattilaisten kanssa.”
  • “Paukepiiri muutti ajatusmaailmaani, toi uutta syvyyttä musiikin tekemiseen, musiikilliseen ajatteluun, toisen ihmisen ja ryhmän kohtaamiseen.”
  • “Olette luoneet turvallisen ja sallivan ilmapiirin – siinä on ryhmän lysti olla, kasvaa ja kehittyä.”
  • “Paras kurssi ikinä!”

Koulutus on kaikille avoin. Painotamme opintosuunnitelmassa vuorovaikutustaitoja ja ryhmän johtamista– hauskuutta unohtamatta!

Paukepiiri ohjaajakoulutus alkaa tammikuussa Hämeenlinnassa. Kurssipaketti huipentuu kesäkuussa lopputöiden esittelyllä.

Peruskurssi ja tasot I-III 29.01. – 20.6.2020. Ilmoittautuminen ja lisää koulutuksen sisällöistä tästä linkistä. Varaa paikkasi nyt!

Huom! Et tarvitse aiempaa musiikillista osaamista.

Kouluttajat:
FM, rytmikouluttaja Aakusti Oksanen, Djembepaja
PsM, valmentaja Mariann Nagatsu, Talking Drum

Työtavan pohjana ovat prosessilähtöisyys, länsiafrikkalaisen rytmiperinteen sosiaalinen nerokkuus ja viimeisin sosiaali- ja kognitiotieteellinen tutkimus. Paukepiirin on kehittänyt Harri Setälä Arthur Hullin Drum Circle -metodin pohjalta.

Paukepiiri on kokonaiskasvun työkalu, joka toimii maailmalla kouluissa, päiväkodeissa ja kaikialla missä ihmiset toimivat yhdessä. Paukepiirin rytmipedagogiikka kasvattaa sekä sosiaalisesti että taiteellisesti.

Hämeen Kesäyliopisto järjestää kurssin yhteistyössä Djembepajan, ja Talking Drumin kanssa.

Kiinnostuitko?
Kerromme mielellämme lisää.
Aakustin tavoitat osoitteesta paja(at)djembepaja.fi sekä numerosta 045 655 55 58.

 

Ethän epäröi ottaa yhteyttä!

Share →