Paukepiiri!

Paukepiiri ohjaajakoulutus Hämeenlinnassa 8.11.2019-15.6.2020 opettajille, varhaiskasvattajille, terapeuteille, ryhmänohjaajille – kaikille rytmin hyödyntämisestä kiinnostuneille.

Inspiroidu rytmin loputtomista mahdollisuuksista. Paukepiiri on kokonaiskasvun työkalu, joka toimii maailmalla kouluissa, päiväkodeissa ja kaikialla missä ihmiset toimivat yhdessä. Paukepiirin rytmipedagogiikka kasvattaa sekä sosiaalisesti että taiteellisesti. Piirin voima avaa kommunikaation uudelle tasolle ja kutsuu mukaan hauskaan ohjattuun toimintaan. Paukepiirissä hyödynnät rummun rytmiä, liikettä, kehosoittimia, rytmiikan harjoitteita ja ääni-ilmaisua.

Työtavan pohjana ovat prosessilähtöisyys, länsiafrikkalaisen rytmiperinteen sosiaalinen nerokkuus ja viimeisin sosiaali- ja kognitiotieteellinen tutkimus. Rytmisten innovaatioiden lisäksi keskitymme vuorovaikutuksen ja ryhmän johtamisen kehittämiseen. Paukepiirin on kehittänyt Harri Setälä Arthur Hullin Drum Circlen pohjalta.

Koulutuksesta sanottua:

  • Paukepiiri muutti ajatusmaailmaani, toi uutta syvyyttä musiikin tekemiseen, musiikilliseen ajatteluun, toisen ihmisen ja ryhmän kohtaamiseen.”
  • “Olette luoneet turvallisen ja sallivan ilmapiirin – siinä on ryhmän lysti olla, kasvaa ja kehittyä.”
  • “Paras kurssi ikinä!”

Paukepiiri ohjaajakoulutus alkaa marraskuussa peruskurssilla Painotamme opintosuunnitelmassa vuorovaikutustaitoja ja ryhmän johtamista – hauskuutta unohtamatta!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:

Peruskurssi ja Tasot IIII 8.11.2019 – 15.6.2020 (yhteensä 15 op).

Ilmoittautuminen 27.10.2019 mennessä. Lisätiedot Aakustilta numerosta 045 655 55 58 ja paja@djembepaja.fi sekä Hämeen kesäyliopisto hilma.lehtonen@hame.fi

Kouluttajat:
FM, rytmikouluttaja Aakusti Oksanen, Djembepaja
PsM, valmentaja Mariann Nagatsu, Talking Drum

Kurssikokonaisuus on Hämeen Kesäyliopiston järjestämä yhteistyössä Djembepajan ja Talking Drumin kanssa. Kurssikokonaisuus järjestetään Hämeenlinnassa Seminaarin koulun tiloissa.

Lisäksi:
  • Opettaja-lehden artikkeli Paukepiirin soveltamisesta koulutyöhön tästä